Szélvédő javítás

A szélvédőjavítás célja a már megsérült szélvédő stabilizálása. Ezen azt értjük hogy
kőfelverődés esetén a berepedést, repedés esetén pedig a tovább repedést akadályozzuk meg. Mindkét esetben a sérülésnek megfelelő műgyantát használunk.
Sok helyen ugyan azt a gyantát használják minden sérüléshez, van ahol más áron dolgoznak a sűrűbb vagy hígabb gyantával. Nálunk mi döntjük el hogy milyen gyantát használunk mert mi értünk hozzá, és nincs ár különbség. A javítás kb. 20-30 percet vesz igénybe, es minden esetben van rá garancia.

Cégünk 1993 óta foglalkozik szélvédő javítással. mi honosítottuk meg Mo-on a szélvédő javítást azon belül is a parkolóban történő javítást. Folyamatosan fejlődünk ,újítunk és a piacon elérhető legjobb szerszámokkal és anyagokkal dolgozunk. ULTRA BOND, GLASS MECHANIX, GT GLASS. Minden munkára garanciát vállalunk. Repedésre 6 hónap , kavicsfelverődésre örök garanciát ,fényszóró polírozásra 3 évet adunk.
Szolgáltatásunkkal Budapest területén akár 1 órán belül az ön által megjelölt helyszínen szakszerűen és gyorsan megmentjük szélvédőjét vagy fényszóróit.
A javítás költsége a következő: az első javítás 12000 ft minden további javítás 8000ft a repedés 5000ft/ 10cm a fényszóró polírozás 9000 ft/ darab.
A garanciális javításokat minden esetben a Tesco Megapark parkolójában található műhelyünkben végezzük (1204 Mártírok útja 281 )

Nyitvatartás

Tesco Megapark parkolója
(1204 Mártírok útja 281)

Miért válassz minket?

Keressen minket

Közösségi oldalaink